• 1398/09/07 - 13:44
  • تعداد بازدید : 851
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با مشارکت دستگاه های متولی در شهرستان پردیس برگزار شد:

 اجرای مانور پدافند غیر عامل در حوزه بیماری های مشترک انسان و دام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران اولین مانور پدافند غیر عامل در حوزه بیماری های مشترک میان انسان و دام با مشارکت ادارات متولی در شهرستان پردیس برگزار شد.

 
ادارات دامپزشکی جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، حفاظت محیط زیست، شبکه بهداشت و درمان  از جمله ادارات مشارکت کننده در این طرح بودند و در این طرح ضمن پایش وضعیت یک دامداری و انجام نمونه برداری  از دام ها برای بیماری های تب کریمه، سل و تب برفکی، اقدامات پیشگیری، پایش و مراقبت، روند انجام امور از زمان اولین گزارش بیماری و اقدامات لازم الاجرا در زمان مواجه با هرگونه نمونه مشکوک تشریح شد.
 
دکتر سید علی امامی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان در حاشیه این مانور با اشاره به اینکه برای بیماری های مشترک مانند تب مالت و سل، اکیپ هایی به صورت روزانه به دامداری ها مراجعه می کنند گفت: پیشگیری مهم ترین اقدام ما در حوزه دامپزشکی است و با برگزاری این مانور علاوه بر سنجش سرعت عمل در ارائه خدمات، راهکارهای بهبود وضعیت در حوزه های مختلف نیز مورد بررسی و پایش قرار گرفت.
 
وی تصریح کرد: اعزام اکیپ های تشخیص و نمونه برداری در فواصل زمانی مشخص، مبارزه با انگل های خارجی از طریق سم پاشی دامداری و بدن دام،۳ تا ۴ نوبت خونگیری طی سال و انجام سل کوبی و انجام خدمات مشاوره ای از جمله اقدامات شبکه دامپزشکی است که به دامداری ها ارائه می شود و کارشناسان این اداره در صورتی که در دامداری ها سابقه بیماری تب مالت وجود داشته باشد، اقدامات بیشتر و در فاصله زمانی کمتری را نیز انجام می دهند.
 
 
سید علی امامی با تاکید بر اینکه تمام دامداری های سبک و سنگین شهرستان تحت نظارت دقیق شبکه دامپزشکی قرار دارند افزود: تا کنون گزارشی از بروز بیماری های مشترک در دامداری های شهرستان ارائه نشده و دامداران نیز باید ضمن دقت در ورود و خروج دام به گله خود، هرگونه جابجایی را با نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی انجام دهند تا از ورود ناخواسته بیماری به گله جلوگیری شود.
 
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دماوند و پردیس در پایان با اشاره به اینکه دام ها ذبح شده در چرخه کشتارگاه ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شده است و می توان بدون نگرانی آن را مصرف کرد، از شهروندان خواست گوشت های قرمز خارج از چرخه کشتارگاه را حتما به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخپال نگهداری و سپس مصرف کنند.
 
 
  • گروه خبری : اخبار شهرستان دماوند,اخبار شهرستان پردیس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 246374
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید